Ułatwienia dostępu

logo unia europejska

    Image

    Jak wykorzystać czerstwe pieczywo? cz. 2

    3. Pudding Chlebowy Słodki pudding chlebowy: Pokrój chleb na mniejsze kawałki i zanurz w mieszance jajek, mleka, cukru i wanilii. Dodaj ulubione dodatki jak rodzynki, czekolada czy owoce, a następnie piecz w piekarniku do uzyskania złocistej skórki. Wytrawny pudding chlebowy: Zamiast cukru użyj przypraw i dodatków takich jak ser, warzywa, boczek czy zioła. Zanurz chleb w mieszance jajek i mleka, a następnie piecz do uzyskania złocistej skórki.  Tosty: Starą bułkę lub chleb można zgrillować z serem i szynką, tworząc pyszne kanapki na ciepło. Crostini: Pokrój chleb na cienkie kromki, zgrilluj i posmaruj oliwą z oliwek. Podawaj z różnymi dodatkami, takimi jak pomidory, sery, oliwki czy pasty warzywne.

    PLACÓWKI WSPARCIA DZIENNEGO I KLUBY

    Budynek Centrum Aktywności Seniora
    Centrum Aktywności Seniora
    Tablica Dzienny Dom Pomocy
    Dzienny Dom Pomocy
    Budynek Dziennego Domu Senior Wigor
    Dzienny Dom - "Senior - WIGOR"
    Budynek Klubu Integracji Społecznej
    Klub Integracji Społecznej
    Budynek świetlicy Nasza Dziupla
    Świetlice dla dzieci
    Swarzędzki Klub Rodziny
    Swarzędzki Klub Rodziny
    Polityka plików "cookies"

    Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce.

    Czytaj więcej

    Please publish modules in offcanvas position.