Ułatwienia dostępu

ekologiczni

Jak wykorzystać czerstwe pieczywo? cz. 2

3. Pudding Chlebowy Słodki pudding chlebowy: Pokrój chleb na mniejsze kawałki i zanurz w mieszance jajek, mleka, cukru i wanilii. Dodaj ulubione dodatki jak rodzynki, czekolada czy owoce, a następnie piecz w piekarniku do uzyskania złocistej skórki. Wytrawny pudding chlebowy: Zamiast cukru użyj przypraw i dodatków takich jak ser, warzywa, boczek czy zioła. Zanurz chleb w mieszance jajek i mleka, a następnie piecz do uzyskania złocistej skórki.  Tosty: Starą bułkę lub chleb można zgrillować z serem i szynką, tworząc pyszne kanapki na ciepło. Crostini: Pokrój chleb na cienkie kromki, zgrilluj i posmaruj oliwą z oliwek. Podawaj z różnymi dodatkami, takimi jak pomidory, sery, oliwki czy pasty warzywne.

PLACÓWKI WSPARCIA DZIENNEGO I KLUBY

Budynek Centrum Aktywności Seniora
Centrum Aktywności Seniora
Tablica Dzienny Dom Pomocy
Dzienny Dom Pomocy
Budynek Dziennego Domu Senior Wigor
Dzienny Dom - "Senior - WIGOR"
Budynek Klubu Integracji Społecznej
Klub Integracji Społecznej
Budynek świetlicy Nasza Dziupla
Świetlice dla dzieci
Swarzędzki Klub Rodziny
Swarzędzki Klub Rodziny
Polityka plików "cookies"

Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce.

Czytaj więcej

Please publish modules in offcanvas position.