Ułatwienia dostępu

Ikona zakładki EKOlogiczni przedstawiająca grafikę planety nad którą widnieją 4 kształty osób, trzech dorosłych oraz dziecka. Dwie osoby trzymają laski, jedna trzyma nad głową parasol.

Jak wykorzystać czerstwe pieczywo? cz. 2

3. Pudding Chlebowy Słodki pudding chlebowy: Pokrój chleb na mniejsze kawałki i zanurz w mieszance jajek, mleka, cukru i wanilii. Dodaj ulubione dodatki jak rodzynki, czekolada czy owoce, a następnie piecz w piekarniku do uzyskania złocistej skórki. Wytrawny pudding chlebowy: Zamiast cukru użyj przypraw i dodatków takich jak ser, warzywa, boczek czy zioła. Zanurz chleb w mieszance jajek i mleka, a następnie piecz do uzyskania złocistej skórki.  Tosty: Starą bułkę lub chleb można zgrillować z serem i szynką, tworząc pyszne kanapki na ciepło. Crostini: Pokrój chleb na cienkie kromki, zgrilluj i posmaruj oliwą z oliwek. Podawaj z różnymi dodatkami, takimi jak pomidory, sery, oliwki czy pasty warzywne.

Strefa wsparcia

PLACÓWKI WSPARCIA DZIENNEGO I KLUBY

Polityka plików "cookies"

Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce.

Czytaj więcej

Please publish modules in offcanvas position.